Marmara derbisi Bandırma'nın

Marmara derbisi Bandırma

İl Şampiyonası finallerinde Bandırmaspor :3 Gönen Belediyespor:0




İl Şampiyonası finallerinde Bandırmaspor:3  Gönen Belediyespor:0

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Samet Uzunca***  Emre Akova*** Fatih Dayı***

U-15 Bandırmaspor: Ege Yunus Tan*** Oktay Sağkal ***  Ünsal Erten *** Doğan Gül*** Berken Şen*** Umut Akbulut *** (Tolunay Toprak**)  Berke Kırcı ***(Turgay Arat**) Muammer Candan*** (M. Onur Şahan**) Doğan Ayberk***(Ahmet Kılınç**) Emrah Güneş***Uğur Tosun****

Antrenör: Mustafa İzgi

U-15 Gönen Belediyespor: Berkay  Bölükbaş** Ömer Sayar** Yasin Pire** Mustafa Zorlu** Oğulcan Yabancı** Hüseyin Arpacı** (Anıl Güzel**) Emre Yıldırım**(Tarık Zeyyat Çelik**) Ayhan Yılmaz**( Emre Kızılca**) İbrahim Arda Aslan** Osman Can Ergün ** (Serdar Kaçkar**) Burak Özçetin** (Tugay Uyar**)

Antrenör: Mehmet Ege

Goller: Dk.22 Umut Akbulut- Dk.42 ve 70 Uğur Tosun (Bandırmaspor)



U-15
Gençler ligi Balıkesir il şampiyonası karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla devam etti.


3.Karşılaşmalarını bölge takımı olmaları nedeni ile Bandırma da oynayan Bandırmaspor ile Gönen Belediyespor karşılaşmasını Bandırmaspor 3-0 kazandı.

Samet Uzunca, Emre Akova, Fatih Dayı üçlüsünün yönettiği Marmara derbisinde Bandırmaspor ezeli rakibi Gönen Belediyespor'a şans tanımadı.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikası her iki tarafın karşılıklı akınları ile geçti.

Bandırmaspor 22 dakikada kazandığı serbest vuruşu Umut Akbulut kullandı.

Gönen ceza alanı sol köşesi önünden kazanılan serbest vuruşu kullanan Umut Akbulut topu düzgün bir vuruşla kaleci Berkay'ın parmakları ucundan ağlara gönderdi. 1-0

Bandırmaspor'un bu dakikadaki golü ardından oyunda da bir rahatlama oldu. Daha çok top dolaştıran Bandırmaspor neticeyi değiştirecek başka pozisyon bulamadı ve karşılaşmanın ilk 35 dakikası 1-0 Bandırma'nın üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Bandırma 2.golü 42 dakikada buldu.

Bandırma yarı alanından atılan uzun topa depar atan Uğur iki Gönen defansından kurtuldu. Kaleci Berkat kaleyi terk ederek ceza yayına çıkıp akını kesmek istedi ancak Uğur aşırtma bir dokunuşla meşin yuvarlağı Kaleci Berkay'ın üzerinden ağlara gönderdi 2-0.

Bandırma sanayi Arena daki Marmara derbisi bu skorla sonuçlanması beklenirken 3.gol son saniyelerde geldi.



70 Dakikada Bandırmaspor orta alandan çıkarttığı topla rakip yarı alanı geçen Ahmet`in 35 metreden vurduğu sert şut üst direğin üstünde patladı.

Geri gelen topu uzaklaştıramayan yeşil beyazlı defansın zaafını iyi değerlendiren Uğur kendi adına 2.takımı adına 3. Gollü bularak karşılaşmanın sonucunu belirledi 3-0















Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı